Tel.:  + 420 606 200 002
E-mail:  
info@gtmotors.cz

Designové koberce Angelo

 

OBJEVTE PŘIROZENĚ SKVĚLÉ KOBERCE A BĚHOUNY ANGELO

 

Web společnosti Angelo.

Belgické koberce Angelo budou pro váš interiér tím pomyslným posledním krůčkem k dokonalosti. Díky své originalitě inovativnímu duchu a špičkové kvalitě jsou známé po celém světě.

Mezi hodnoty, které Angelo uznává patří vlastní know-how, kvalita, originalita i respekt k životnímu prostředí. K navrhování, vytváření a prodeji moderních a ručně vyráběných koberců se snaží vždy přistupovat osobitým a neobvyklým způsobem.

Angelo nabízí koberce ručně vázané, tkané či vyšívané, s tradičními i moderními motivy. Jestliže si nevyberete z nabízených kolekcí, můžete využít specializovaný designérský tým, který vám vytvoří koberec přesně podle vašich představ.

 

Pro zobrazení kompletní nabídky vyberte požadovanou sekci:
 

 

 

Příběh lásky ke kobercům

"Jsme hrdí na to, že můžeme vytvářet kolekce koberců pro architekty, designéry, soukromé vily, hotely, nebo třeba i golfová hřiště ...

Nadšení a hra s barvami a jejich kombinacemi, stejně jako spojování surových i hladkých materiálů je nedílnou součástí naší práce.

V Angelo tuhle vášeň pro design všichni sdílíme a je to i to, co chceme prostřednictvím našich kolekcí sdílet s celým světem".

- Fiona Dewitte, zakladatelka Angelo

 

STÁHNĚTET SI KOMPLETNÍ KATALOG PRO ROK 2020